Högkänslig

En sida om att vara högkänslig (HSP)

Underbart att vara sensitiv!

Nu har det gått ungefär 4 månader sedan jag kom i kontakt med begreppen högkänslig och sensitiv. För mig har det varit en givande period där jag har börjat förstå en del av mina egenskaper bättre. Jag har börjat lära mig skilja på egna och andras känslor, och att inte ta in för mycket av andras känslor.

Jag har fått en bättre kontakt med mig själv, och det har väckt mitt behov av att skriva och av att dela med mig. Jag tycker det är viktigt att vi människor hjälper varandra att utvecklas, och därför vill jag dela sådant jag snappar upp på nätet. Jag vill också dela mina egna tankar och upplevelser både för att det kanske hjälper någon och för att det kan leda till intressanta diskussioner.

Jag har precis börjat lära mig förstå det här med sensitivitet, och jag har börjat förstå att det finns en enorm potential i att vara högkänslig. Nu vill jag lära mig att använda min känslighet så mycket som möjligt!

Jag har börjat en spännande resa där jag kommer att lära mig utnyttja min känslighet. Genom bloggen kommer jag att dela den resan med er som läser, och jag hoppas att ni kommer att skriva många kommentarer där ni delar era erfarenheter.

Kategori: hsp

Din epostadress kommer inte att visas. Fält som måste fyllas i är markerade *

*